Skip to main content

Heeft u een vraag dan kunt u:

  • gebruik maken van het contactformulier (algemene vragen)
  • mailen via Zorgmail (voor vragen waarin medische gegevens uitgewisseld worden):
  • bellen naar +31 6 301 50 556. Indien u de voicemail treft, spreek een bericht in en op welke wijze u het beste te bereiken bent, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Verwijzen

Type Zorgvraag

Zorgvragen rondom zwangerschap krijgen voorrang

Praktijk Lastage specialiseert zich in het begeleiden en behandelen van psychische klachten rondom de zwangerschap. Deze patiëntenpopulatie krijgt voorrang op andere aanvragen, vanwege de samenhang in de tijd met de zwangerschap. Er is beperkt ruimte voor diagnostiek en behandeling van andere klachten. Praktijk Lastage kan zorg bieden bij (een vermoeden op) stemmingsstoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, PTSS en andere traumagerelateerde klachten. Ook korte psychiatrische diagnostiektrajecten met behandeladviezen behoren tot de mogelijkheden.

Praktijk Lastage biedt behandelingen zowel in het Nederlands als in het Engels aan.

Verwijzen

Verwijsbrief

Verstuur uw verwijzing naar ons adres of via zorgmail.

Indien u uw patiënt wilt verwijzen naar Praktijk Lastage, dan kunt u uw verwijsbrief richten aan onderstaand adres. Ook kunt u de verwijzing elektronisch toezenden via zorgmail (zie ook: verwijsafspraken GGZ).

Praktijk Lastage
T.a.v. mw. AJJM de Groot, psychiater
Geldersekade 57
1011 EK Amsterdam

AGB Praktijkcode: 03095387
AGB Behandelaarscode: 3068067

Contractvrij

Attendeer patiënt

Praktijk Lastage werkt zonder contracten met verzekeraars.

Het is van belang dat u uw patiënt er op wijst dat Praktijk Lastage geen contracten heeft met zorgverzekeraars. Patiënten ontvangen zelf de factuur van hun behandeling. Door een ruime betalingstermijn, krijgen zij de kosten (deels) terug van hun verzekering voordat zij zelf moeten betalen.

Indien uw patiënt een restitutiepolis heeft afgesloten, dan wordt de zorg in beginsel 100% vergoed. Er zijn echter steeds meer verzekeraars die in de kleine lettertjes van de voorwaarden GGZ uitsluiten.

Medewerkers

Maak kennis met de medewerkers van de praktijk.

Neem contact op

Stuur een bericht via het contactformulier.