Skip to main content

Wat te doen bij spoed

Spoedeisende klachten

Zoek hulp

Als u zich erg slecht of wanhopig voelt, is het belangrijkste dat u dit deelt met uw omgeving. Als u bij mij in behandeling bent, horen ook ik, als behandelaar, en uw huisarts bij uw omgeving. Ik lees mijn e-mail dagelijks, ook buiten mijn vaste werkdagen. U krijgt van mij zodra mogelijk en uiterlijk de volgende werkdag een reactie. Dit tenzij ik op vakantie ben.  In dat geval dient u eerst mijn waarnemer te benaderen. Als u mij een e-mail stuurt krijgt u automatisch zijn of haar gegevens indien van toepassing.

Praktijk Lastage beschikt niet over een 24/7 crisisdienst. Toch kan een situatie ontstaan waarin u met spoed hulp nodig heeft of wenst. Hoe u het beste kunt handelen, hangt af van de mate van spoed van uw probleem/situatie. Gebruik onderstaande informatie als richtlijn bij het inschatten van de mate van spoed:

  • Bel 1 1 2 bij een acute, levensbedreigende situatie.
  • Bel het spoednummer van uw huisarts bij zeer hoge, maar niet levensbedreigende spoed.
  • Urgente vragen die op antwoord kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag, kunt u stellen via het contactformulier op de website of door een boodschap in te spreken op tel nr: +31 6 301 50 556.

Naast uw behandelaar bij Praktijk Lastage en uw huisarts, kunt u ook contact leggen met www.113online.nl. Deze organisatie biedt ondersteuning als u denkt aan zelfmoord. U kunt deze organisatie ook bellen op telefoonnummer: 0900 1130113.