Dank u voor uw interesse in Praktijk Lastage. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier. 

kaart smallerAdres:
Praktijk Lastage
Geldersekade 57
1011 EK Amsterdam
De praktijk bevindt zich in het souterrain.
tel: +31 6 301 50 556

Reis en parkeeradvies

Klik op de kaart om Google Maps te openen en uw route te plannen.

  • Op Amsterdam Centraal Station kunt u gebruik maken van trein, tram, bus en metro. Het kost minder dan 10 minuten om vanaf Amsterdam Centraal naar Praktijk Lastage te lopen.
  • Als u met de fiets reist wordt u vriendelijk verzocht uw fiets niet op het trottoir te plaatsen, maar gebruik te maken van de fietsrekken die naast het fietspad staan opgesteld langs de kade. 
  • Als u met de auto reist kunt u het eenvoudigste parkeren in Parking Oosterdok. Het valt aan te bevelen om de hectiek van het verkeer in de binnenstad te vermijden. Stel daarom uw navigatieapparaat in om via afslag S114 (Zeeburg) van de ring A10 te reizen.

Stuur een bericht aan Praktijk Lastage

Restitutiepolissen 2022 bekend

In 2022 zijn er verschillende verzekeraars die zonder beperkende voorwaarden een restitutiepolis aanbieden. Lees hier hier meer over de restitutiepolissen in 2022 en kies de beste verzekering.

Zorgprestatiemodel 2022

Per 1 januari 2022 wordt door de Nederlandse Zorgautoriteit het zorgprestatiemodel ingevoerd. Dit heeft consequenties voor u, onder meer door de wijze waarop de zorgkosten berekend worden en met u afgerekend wordt. Download de folder

Door de nieuwe regels zien veel vrijgevestigde praktijken zich genoodzaakt om te sluiten. De NPO heeft hierover een documentaire gemaakt. Deze kunt u hier bekijken. https://www.npostart.nl/POW_05147972

Vind u het ook belangrijk dat u zelf uw behandelaar kan blijven kiezen, teken dan de petitie: https://zgpaanzet.petities.nl/

Praktijk Lastage gaat in 2022 door met het leveren van zorg, zonder contracten met zorgverzekeraars. Verdiep u daarom goed in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering in 2022.

Ga naar boven