U kunt patiënten verwijzen bij (een vermoeden op) stemmingsstoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, PTSS en andere traumagerelateerde klachten, psychische klachten tijdens de zwangerschap. Ook korte psychiatrische diagnostiektrajecten met behandeladviezen behoren tot de mogelijkheden. Praktijk Lastage biedt behandelingen zowel in het Nederlands als in het Engels aan.

Indien u uw patiënt wilt verwijzen naar Praktijk Lastage, dan kunt u uw verwijsbrief richten aan onderstaand adres. Ook kunt u mij mailen via zorgmail. 

Praktijk Lastage
T.a.v. mw. AJJM de Groot, psychiater
Geldersekade 57
1011 EK Amsterdam

AGB Praktijkcode: 03095387
AGB Behandelaarscode: 3068067

Het is van belang dat u uw patiënt er op wijst dat Praktijk Lastage geen contracten heeft met zorgverzekeraars, en dat patiënten daarom in beginsel de kosten van hun behandeling moeten voorschieten. Dit geld krijgen zij (deels) terug van hun verzekering, na 12 maanden behandeling of bij het sluiten van de DBC. Indien uw patiënt een van deze restitutiepolissen heeft afgesloten, dan wordt de zorg 100% vergoed.

Op deze website staat informatie over onder meer het zorgaanbod, de psychiater en de praktijk die u hopelijk een beeld geven van wat Praktijk Lastage uw patiënten kan bieden. Heeft u een vraag, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar +31 6 301 50 556. Indien u de voicemail treft, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

 

 

Wachttijd

Momenteel worden er geen nieuwe patiënten aangenomen. Mede vanwege de invoering van het zorgprestatiemodel  is er pas vanaf halverwege januari 2022 waarschijnlijk weer plek voor zwangeren/pas bevallen vrouwen.

Ga naar boven