Indien u als zelfstandig gevestigde BIG-geregistreerde gz-psycholoog, psychotherapeut of  klinisch psycholoog denkt dat uw patiënt mogelijk baat heeft bij aanvullende specialistische diagnostiek en/of medicamenteuze behandeling, dan kunt u terecht bij Praktijk Lastage. Het spreekt voor zich dat de verschillende behandelingen in zo'n situatie goed op elkaar afgestemd worden. U kunt van te voren uw casus met de mw. De Groot (psychiater) bespreken.

Indien een aanvullende behandeling zinvol lijkt en uw patiënt hiermee akkoord gaat, dan dient u uw patiënt via zijn/haar huisarts te laten doorverwijzen naar Praktijk Lastage. Bij een dergelijke doorverwijzing is het van belang dat u uw patiënt er op wijst dat Praktijk Lastage geen contracten heeft met zorgverzekeraars, en dat patiënten daarom in beginsel de kosten van hun behandeling moeten voorschieten of er voor kiezen een eenmalige machtiging (euroincasso) te geven aan Praktijk Lastage. Praktijk Lastage incasseert dan de zorgkosten aan het einde van de behandeling of na 12 maanden. Dit geld krijgen patiënten (deels) terug van hun verzekering, na 12 maanden behandeling of bij het sluiten van de DBC. Indien uw patiënt een van deze restitutiepolissen heeft afgesloten, dan wordt de zorg 100% vergoed.

Op deze website staat informatie over onder meer het zorgaanbod, de psychiater en de praktijk die u hopelijk een beeld geven van wat Praktijk Lastage uw patiënten kan bieden. Heeft u een vraag, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar +31 6 301 50 556. Indien u de voicemail treft, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Praktijk Lastage biedt behandelingen zowel in het Nederlands als in het Engels aan.

Wachttijd

Momenteel worden er geen nieuwe patiënten aangenomen. Mede vanwege de invoering van het zorgprestatiemodel  is er pas vanaf halverwege januari 2022 waarschijnlijk weer plek voor zwangeren/pas bevallen vrouwen.

Ga naar boven