Praktijk Lastage ziet het als haar taak om u zo goed mogelijk te adviseren en te steunen bij het vinden van oplossingen voor uw specifieke symptomen/problemen. Door middel van onder meer deze website probeert Praktijk Lastage voorafgaand aan uw aanmelding, u zo volledig mogelijk te informeren over het behandelaanbod, de kosten, uw privacy en andere relevante onderwerpen. Toch kan het gebeuren dat u boos of teleurgesteld bent over uw contact met Praktijk Lastage. Eventuele fouten zullen we zo snel mogelijk herstellen.

Als u een klacht heeft verzoeken wij u deze altijd aan Praktijk Lastage te melden. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken op de website.

Bent u al patiënt en gaat uw klacht over uw medische behandeling? Dan kunt u uw klacht het beste melden tijdens een behandelmoment, zodat de psychiater direct kan reageren. De psychiater zal altijd proberen uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Het kan voorkomen dat u er niet uit komt met de psychiater en dat u een uitgebreid onderzoek en oordeel wenst van een onafhankelijke beoordelaar. In dat geval kunt u contact opnemen met:

Klachtencommissie Arkin en GGZ Ingeest
Margreet Spreij, ambtelijk secretaris
Postbus 74077
1070 BB Amsterdam
Telefoonnummer: 020 7885140
Fax: 020 7885141
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Ga naar boven