Praktijk Lastage ziet het als haar taak om u zo goed mogelijk te adviseren en te steunen bij het vinden van oplossingen voor uw specifieke symptomen/problemen. Door middel van onder meer deze website probeert Praktijk Lastage voorafgaand aan uw aanmelding, u zo volledig mogelijk te informeren over het behandelaanbod, de kosten, uw privacy en andere relevante onderwerpen. Toch kan het gebeuren dat u boos of teleurgesteld bent over uw contact met Praktijk Lastage. Eventuele fouten zullen we zo snel mogelijk herstellen.

Als u een klacht heeft verzoeken wij u deze altijd aan Praktijk Lastage te melden. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken op de website.

Bent u al patiënt en gaat uw klacht over uw medische behandeling? Dan kunt u uw klacht het beste melden tijdens een behandelmoment, zodat de psychiater direct kan reageren. De psychiater zal altijd proberen uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Het kan voorkomen dat u er niet uit komt met de psychiater en dat u een uitgebreid onderzoek en oordeel wenst van een onafhankelijke beoordelaar. In dat geval kunt u contact opnemen met:

Klachtencommissie Arkin en GGZ Ingeest
Margreet Spreij, ambtelijk secretaris
Postbus 74077
1070 BB Amsterdam
Telefoonnummer: 020 7885140
Fax: 020 7885141
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Restitutiepolissen 2022 bekend

In 2022 zijn er verschillende verzekeraars die zonder beperkende voorwaarden een restitutiepolis aanbieden. Lees hier hier meer over de restitutiepolissen in 2022 en kies de beste verzekering.

Zorgprestatiemodel 2022

Per 1 januari 2022 wordt door de Nederlandse Zorgautoriteit het zorgprestatiemodel ingevoerd. Dit heeft consequenties voor u, onder meer door de wijze waarop de zorgkosten berekend worden en met u afgerekend wordt. Download de folder

Door de nieuwe regels zien veel vrijgevestigde praktijken zich genoodzaakt om te sluiten. De NPO heeft hierover een documentaire gemaakt. Deze kunt u hier bekijken. https://www.npostart.nl/POW_05147972

Vind u het ook belangrijk dat u zelf uw behandelaar kan blijven kiezen, teken dan de petitie: https://zgpaanzet.petities.nl/

Praktijk Lastage gaat in 2022 door met het leveren van zorg, zonder contracten met zorgverzekeraars. Verdiep u daarom goed in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering in 2022.

Ga naar boven