Aanmelding met verwijsbrief

Praktijk Lastage is een praktijk voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (GGGZ). Praktlijk Lastage houdt zich aan de Nederlandse wetgeving voor geestelijke gezondheidszorg en volgt de richtlijnen voor diagnostiek en behandeling die o.a. opgesteld zijn door de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) of het Trimbos Instituut. De wetgeving betreffende de vergoeding van behandelingen heeft onder andere als gevolg dat u niet direct een afspraak kunt maken bij de praktijk als u wilt dat uw ziektekostenverzekering de kosten van uw behandeling dekt. Als u in aanmerking wilt komen voor vergoeding van de kosten van uw behandeling bij Praktijk Lastage, dan is een verwijsbrief naar de gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg noodzakelijk. Bent u al in het bezit van een dergelijke verwijsbrief, neem dan eerst contact op middels het contactformulier om meer te weten te komen over de beschikbaarheid van behandelmogelijkheden bij Praktijk Lastage. Indien u zich direct wilt aanmelden kunt u gebruik maken van het uitgebreide pré intakeformulier.

Aanmelding zonder verwijsbrief

Indien u er voor kiest om uw consulten zelf te betalen en de kosten niet te declareren bij uw ziektekostenverzekering, dan kunt u zonder verwijsbrief contact opnemen middels het contactformulier om meer te weten te komen over de beschikbaarheid van behandelmogelijkheden. Indien u zich direct wilt aanmelden kunt u gebruik maken van het uitgebreide pré intakeformulier.

Lees verder over Intake en Behandeling Pré intakeformulier  Contactformulier

Wachttijd

Of er plaats is in de praktijk en of er een redelijke wachttijd is, wisselt per maand. Neem contact op via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Restitutiepolissen 2019 bekend

In 2019 zijn er verschillende verzekeraars die zonder beperkende voorwaarden een restitutiepolis aanbieden. Lees hier meer over de restitutiepolissen in 2019 en kies de beste verzekering.

Ga naar boven